Faciliteiten & services

Een actief potje tafeltennis, spelen en zandkastelen bouwen, het kan op ons vakantiepark allemaal. Natuurlijk bieden we ook extra service, zoals een fietsverhuur, een bagageservice en niet te vergeten leuke activiteiten in het hoogseizoen!

Speeltoestellen

Speeltoestellen

Voor jong en oud is er genoeg te beleven op de camping. Een potje tafeltennis of klimmen en klauteren in de speeltuin, alles kan!

Activiteiten

Activiteiten

Op de camping is altijd iets te beleven. We organiseren regelmatig leuke activiteiten voor het hele vakantiepark.

Wasserette

Wasserette

Natuurlijk is er op de camping ook een wasserette. Hier kun je de kleding wassen in één van de drie wasmachines en drogen in één van de twee drogers.

Aankomst- en vertrektijden boot

Aankomst- en vertrektijden boot

Hoe kom je naar ons vakantiepark? Dan ga je met de boot natuurlijk! Rederij Doeksen is de vervoerder naar Terschelling en daar kun je gemakkelijk (online) jouw boot boeken.

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Niets is fijner dan fietsen over ons mooie eiland! Heb je de fietsen niet meegenomen? Geen probleem, op het eiland kun je gemakkelijk een fiets huren.

Parkeren Harlingen

Parkeren Harlingen

Laat de auto gewoon op het vaste land staan! Je kunt gemakkelijk parkeren bij één van de officiële parkeerplaatsen in Harlingen. Je kunt vooraf online alvast reserveren, zo ben je verzekerd van een plaats.

Parkeren op het park

Parkeren op het park

Wij zijn een autovrij park. Er is een grote parkeerplaats aanwezig voor de auto’s met 4 oplaadpunten. Bij aankomst en vertrek is het toegestaan (weersafhankelijk) om bij accommodatie in en uit te laden. Is dit niet mogelijk dan hebben wij bagagewagens om de bagage mee naar de accommodatie te brengen. Fietsen mogen bij de accommodatie staan.