Over het gehele eiland

Bos, duin en strand

Rondom het vakantiepark vindt u prachtige natuur, maar uiteraard kunt u over heel Terschelling tot rust komen in de natuur. Zo kunt u een wandeling maken door het bos, naar het strand of door de duinen lopen. Terschelling staat niet voor niks bekend om haar gevarieerde en mooie natuur.

BOS

Aan de voorkant van het vakantiepark kijkt u uit op de dijk en de Waddenzee. Aan de achterzijde van ons vakantiepark vindt u een prachtig bos waar u bijvoorbeeld een heerlijke wandeling kunt maken. Er zijn naast dit bos nog veel meer natuurgebieden die u op eigen houtje kunt verkennen.

STRAND

Wie naar Terschelling komt zou eigenlijk ook een wandeling op het strand moeten maken of een duik nemen in de zee. Gelukkig hebben we strand en zee genoeg op Terschelling. Aan de noordkant van het eiland ligt de Noordzee en aan deze kant ligt dan ook 30 kilometer strand. Aan het zuiden grenst Terschelling aan de Waddenzee.

Wanneer u naar het strand zijn er meerdere opties. Terschelling heeft namelijk meerdere bewaakte stranden. Het dichtstbijzijnde strand is die bij West aan Zee. Dit is ongeveer 2 kilometer vanaf het vakantiepark. U kunt naar het strand met de fiets, bus, taxi maar ook met de auto. Er zijn namelijk genoeg parkeerplaatsen.

DUINEN

Wanneer u even genoeg heeft van het strand kunt u er ook voor kiezen om te wandelen door de duinen. Bent u de duinen zat? Dan zijn er nog genoeg andere natuurgebieden die u zelf kunt verkennen op de fiets of kan ontdekken door middel van een excursie. Op Terschelling is maar liefst 80% natuurgebied.