Omgeving

Op Terschelling is zoveel leuks te beleven. Geniet van lange strandwandelingen, heel veel waterpret en bijzondere musea. Er is voor jong en oud heel veel te beleven.

Pizzeria

Pizzeria

0,1 km afstand

Voor een echte Italiaanse maaltijd ga je naar Isola Bella. Hier kun je heerlijk pizza, pasta of lasagne eten en voor kinderen onder de 12 zijn er speciale kindergerechten.

Schapenboerderij

Schapenboerderij

0,1 km afstand

Wanneer u van dieren en kaas houdt raden we het aan om eens een kijkje te nemen bij de boerderij tegenover het vakantiepark. Hier zijn namelijk meerdere activiteiten te doen en kunt u genieten van heerlijke Terschellingse kazen.

Duinmeertje van Hee

Duinmeertje van Hee

0,5 km afstand

Zwemmen hoeft niet altijd in de zee, je kunt namelijk ook zwemmen in een meertje! Op 0,5 km van het vakantiepark vind je het Duinmeertje van Hee.

Midgetgolf

Midgetgolf

0,7 km afstand

Persoonlijk kunnen wij ons geen leukere activiteit bedenken dan midgetgolf. Het is altijd fijn om met het gezin even lekker een balletje te slaan op uitdagende banen.

Cranberryschuur

Cranberryschuur

1,5 km afstand

Op ongeveer 5 minuten fietsafstand kunt u de lekkerste cranberry’s van het eiland proeven. Als een van de weinige plekken in Nederland groeien de cranberry’s hier in het wild. Bij Koffie en Theehuys de bessenschuur kunt u kennismaken met verschillende cranberry producten.

Bos, duin en strand

Bos, duin en strand

Over het gehele eiland

Rondom het vakantiepark vindt u prachtige natuur, maar uiteraard kunt u over heel Terschelling tot rust komen in de natuur. Zo kunt u een wandeling maken door het bos, naar het strand of door de duinen lopen. Terschelling staat niet voor niks bekend om haar gevarieerde en mooie natuur.

Boodschappen

Boodschappen

Over het gehele eiland

Boodschappen doen op Terschelling? Kijk hier voor de dichtsbijzijnde supermarkten. Op Terschelling vind je Spar, Jumbo en Plus.